Carregant…

ForEvents, té com a objectiu donar servei i logística a tot tipus de necessitats del sector de l’hostaleria. L’Albert Roig dirigeix l’empresa forEvents, dedicada a l’organització d’esdeveniments, assessoria i formació del sector de l’hostaleria. Amb vint-i-cinc anys d’experiència en el món de l’hostaleria, s’ha convertit en un excel·lent professional del sector. Finalista i guanyador de diversos certàmens com el Gastrònia o Summiller de l’any, entre d’altres.

 

Serveis

Oferim suport logístic i gestió de recursos tècnics i professionals per a la realització de tot tipus d’actes i esdeveniments, tant personals i familiars com empresarials. Dissenyem i organitzem esdeveniments de caràcter corporatiu per presentacions de productes, festes empresarials.

• Càtering

Planificació i disseny de festes particulars en espais màgics, íntims i privats & festes originals, úniques i diferents. Fem càterings tant per a empreses com per a particulars, amb propostes originals, personalitzades i úniques. També ideem, dissenyem i organitzem Fires i esdeveniments promocionals, jornades tècniques i tota mena d’actes públics en els que intervingui els servei d’hostaleria.

• Formació

Docència en tallers i cursos bonificats.Tallers i cursos de cuina personalitzats, formació de protocol i menjador.Cursos de gestió i administració en hostaleria.

• Assessorament

Assessorament tècnic i pràctic en les àrees productives i de servei de negocis d’hostaleria, que s’adapta a les característiques de cada client en funció del seu perfil de negoci, elaborant, implementant i consolidant un Pla de desenvolupament estratègic d’empresa.

botton_descargar_pdf

Adreça

Adreça:

Plaça El Pati, 4, 43800 Valls, Tarragona

GPS:

41.285749, 1.2478009999999813

Telèfon:
Contact Owner

Horari

dilluns

9h - 20h

dimarts

9h - 20h

dimecres

9h - 20h

dijous

9h - 20h

divendres

9h - 20h

dissabte

-

diumenge

-